Klatring er verdens aller beste bursdag!

Hos oss klatrer barna under kyndig veiledning av instruktør. Tauklatring på høye vegger og buldring på lavere vegger gir en utfordrende, aktiv og morsom ramme for bursdagen. Vi anbefaler at barna har startet på skolen før de kommer for å feire bursdagen sin hos oss!

1 1/2  time er passe for de fleste grupper, og dere kan leie møterom etter klatringen for mat, kake og gaver.

Når barna klatre med tau, sikrer inntil tre voksne barna under oppfølging av instruktør – dette gjør at flere barn kan klatre på tau samtidig. For de fleste grupper anbefaler vi derfor at det er fire voksne (over 15 år) som kan hjelpe til under klatringen, for at barna skal få maks utbytte av aktiviteten. De voksne trenger ikke å kunne sikre fra før – de får en rask innføring av instruktøren, som har ansvaret for all sikkerhet.

NB! Når klatringen med instruktør er over, er det ikke anledning for barna å fortsette klatringen (eller buldringen).

Fasiliteter

Møterommet har dere tilgjengelig i én time utenom klatringen. Dere velger selv om dere vil ha det før eller etter. Vi har en maksgrense på 15 barn på barnebursdager. Vi har ingen tilbud om bevertning hos oss, men dere er velkommen til å ta med dere det dere ønsker.

Pris

Pris avhenger av antall barn og tid på døgnet. Vi har gode rabatter på arrangementer som avsluttes innen kl 1800 på ukedager. Send forespørsel med detaljene til drammen@klatreverket.no, så får dere pristilbud! Utstyr er alltid inkludert i våre priser. Vi setter ikke opp bursdager på fredager. Om det blir endring i antall barn som skal være med, ber vi om at dere informerer oss om dette senest 3 dager før bursdagen, slik at vi kan endrer på bestillingen.

Gruppe eller event med instruktør erstatter ikke kurs. Hvis dere vil bli selvstendige sikrere, er det Nybegynnerkurs klatring som gjelder! Vi setter gjerne opp et helt eget kurs kun for dere!