Klatring er verdens aller beste bursdag!

Hos oss klatrer barna under kyndig veiledning av instruktør. Tauklatring på høye vegger og buldring på lavere vegger gir en utfordrende, aktiviserende og morsom ramme for bursdagen.

1 1/2  time er passe for de fleste grupper, og dere kan disponere møterom etter klatringen for mat, kake og gaver.
Hvis dere bare ønsker å buldre trenger dere strengt tatt ikke instruktør, men det blir nok ekstra morsomt med en som kan bidra med klatretips – eller kanskje finne på noe spennende og moro!

Skal dere klatre med tau, sikrer de voksne barna under kontinuerlig veiledning av instruktør – dette gjør at flere barn kan klatre på tau samtidig. For de fleste grupper anbefaler vi at det er fire voksne (over 15 år) med for at barna skal få flyt i klatringen. De voksne trenger ikke å kunne sikre fra før – de får en rask innføring av instruktøren, som har ansvaret for all sikkerhet.

Fasiliteter

Møterommet har dere tilgjengelig i én time utenom klatringen. Dere velger selv om dere vil ha det før eller etter. Vi har en maksgrense på 15 barn på barnebursdager. Vi har ingen tilbud om bevertning hos oss, men dere er velkommen til å ta med dere det dere ønsker.

Pris

Pris avhenger av antall barn og tid på døgnet. Vi har gode rabatter på arrangementer som avsluttes innen kl 1800 på ukedager. Send forespørsel med detaljene til drammen@klatreverket.no, så får dere pristilbud! Utstyr er alltid inkludert i våre priser.

Gruppe eller event med instruktør erstatter ikke kurs. Hvis dere vil bli selvstendige sikrere, er det Nybegynnerkurs klatring som gjelder! Vi setter gjerne opp et helt eget kurs kun for dere!