Brattkortgrupppe ungdom

Påmelding her

Datoer for høsten kommer snart!

BESKRIVELSE

Barattkortgruppa er et tilbud til ungdommer som vil høyne sitt nivå som klatrer. Det kreves absolutt ikke konkurransefokus, men et sterkt ønske om å bruke tiden til effektiv trening og utvikling. Gruppen vil fokusere på opplæring i ledklatring, men den er også åpen for de som vil holde seg til topptau.

Fra og med høsten 2018 har vi ny struktur på inndelingen av grupper. For å kunne tilpasse oppfølging og innhold bedre for hver enkelt deltaker deler vi nå gruppene etter Topptaukortgruppe (11-14 år ) og Brattkortgruppe (15-18 år) .

Krav for å delta

Gruppen er for ungdom i alderen 15 -18 år med minimum Topptaukort eller Mini-Topptaukort. Dersom deltakeren ikke har Topptaukort eller Mini-topptaukort må Nybegynnerkurs Ungdom gjennomføres før start på gruppene.

ANSVAR / SIKKERHET

På denne gruppen skal både den som klatrer og den som sikrer ha Topptaukort (eller mini Topptaukort). Deltakerne gis derfor selv ansvaret for kameratsjekk og sikring (ikke under led-opplæring).

TIDER / UKER / PRISER / RABATTER (Mer informasjon kommer!)

Ungdomsgruppene høsten 2018 er foreløpig satt opp mandager og onsdager; kl 17:00 – 18:30 og 19:00-20:30 begge dagene.

Totalt antall ganger blir 16 og pris for dere som deltar hele sesongen er kr 3.200,-

Ved påmeldingen etter oppstart er prisen 200,- x antall gjenstående ganger. Alt nødvendig utstyr er inkludert i prisen.

Det betales kun f.o.m første oppmøte og ut semesteret.

 

Venteliste

Dersom det ikke er ledig på ønsket gruppe kan du fremdeles sende inn påmeldingen. Du blir da satt på venteliste. Du kan melde deg på én gruppe, og fremdeles stå på venteliste i en annen.

Merk: På påmeldingssiden står kun gruppen/dagen. Gruppene går kontinuerlig hele vårsesongen og hele høstsesongen, og vi tar kontinuerlig imot påmeldinger.

De av dere med alvorlig angst for påmeldingsskjemaer kan melde dere på til drammen@klatreverket.no eller 31 09 26 15. I så fall trenger vi følgende info:

– Deltakerens navn
– Deltakerens fødselsdato
– Foresattes mobil
– Foresattes epost
– Ønsket startdato (fra start eller f.o.m. selvvalgt dato)

KLATREUTSTYR

Klatreverket stiller med alt nødvendig klatreutstyr, inkludert i deltakeravgiften. Prisen er den samme selv om man stiller med eget utstyr.

 

BETALING

Betal med kort, Vipps eller kontant i resepsjonen ved første oppmøte på gruppen. Ta vare på kvitteringen.

 

REFUSJON VED SYKDOM/SKADE/AVMELDING

Ved sykdom/skade som gjør at deltakeren ikke kan delta 3 eller flere ganger på rad, refunderes 50 % fra og med første fraværsgang.

Ved avmelding refunderes det resterende beløpet minus 3 ganger ukespris

Det er en forutsetning for alle typer refusjon at Klatreverket får beskjed umiddelbart, slik at antall instruktører kan justeres.

SPØRSMÅL

Kontakt oss på drammen@klatreverket.no eller ring 31 09 26 15.