Buldregrupper ungdom

HVA ER BULDRING?

Buldring er klatring uten tau i sikker høyde, helst over mykt underlag. På Klatreverket skjer buldringen over tjukkasmadrasser.

Buldring kan sammenlignes med sprint, der tauklatring er mer som langdistanse. Fokuset er mer på hvert enkelt flytt / bevegelse. Flyttene vil også være hardere enn på (lengre) tauruter. Buldrere blir derfor raskt sterke og får fort meget god teknikk.

Buldring er veldig sosialt. Det er også en glimrende måte å dele erfaringer og teknikk, fordi klatringen skjer så nær bakken. Bevegelsene er ofte kreative og akrobatiske. Rett og slett en super måte å klatre/trene!

Her ser du et eksempel på buldring:

KRAV FOR Å DELTA

Man skal minst gå i 5. klasse på skolen. Man trenger ingen tidligere erfaring for å bli med på nybegynnergruppen. Merk at det ikke sikres med tau i buldring. På sikt vil vi muligens dele opp gruppene etter ferdighetsnivå.

TIDER / UKER / PRISER / RABATTER

Buldregruppe Ungdom starter uke 2 2017 for vårsemesteret . Siste gang er torsdag 18. mai. Det er totalt 17 ganger for grupper som går torsdager. Det er ikke gruppe i drammensskolens vinterferie, påskeferie eller øvrige helligdager.

Gruppene går inne på Klatreverket og alt utstyr er inkludert i prisen.

Totalt antall ganger og pris for dere som deltar hele sesongen:

  • Torsdag (17 ganger): 3400,-

Som tidligere er det to alternativer for deltakelse – hele sesongen eller fra når som helst og ut resten av sesongen. Ved påmeldingen etter oppstart er prisen 200,- x antall gjenstående ganger.

HER ser dere hvilke uker det er klatring, og priser for dere som ikke deltar fra starten av sesongen.

Rabatter: Det gis søskenrabatt, rabatt for deltakelse på samme gruppe flere ukedager, og rabatt for deltakelse på flere grupper (f.eks. Rød gruppe én dag og Buldregruppen en annen dag). Gjelder for alle sesongbaserte ungdomsgrupper, altså: Buldregruppe, Topptaugruppe, Ledegruppe (ikke satt opp foreløpig)

Rabatten er 20% på totalen for alle søsken/grupper/dager.

PÅMELDING

Påmeldingsskjema finner du her

Venteliste

Dersom det ikke er ledig på ønsket gruppe kan du fremdeles sende inn påmeldingen. Du blir da satt på venteliste. Du kan melde deg på én gruppe, og fremdeles stå på venteliste i en annen.

Merk: På påmeldingssiden står kun gruppen/dagen. Gruppene går kontinuerlig hele vårsesongen og hele høstsesongen, og vi tar kontinuerlig imot påmeldinger.

De av dere med alvorlig angst for påmeldingsskjemaer kan melde dere på til drammen@klatreverket.no eller 31 09 26 15. I så fall trenger vi følgende info:

– Deltakerens navn
– Deltakerens fødselsdato
– Foresattes mobil
– Foresattes epost
– Ønsket startdato (fra start eller f.o.m. selvvalgt dato)

KLATREUTSTYR

Klatreverket stiller med alt nødvendig klatreutstyr, inkludert i deltakeravgiften. Prisen er den samme selv om man stiller med eget utstyr.

VIDERE TIL NESTE NIVÅ

Vi vil på sikt sette opp gruppene ihht nivå

BETALING

To alternativer:

1) Betal med kort eller kontant i resepsjonen ved første oppmøte på gruppen. Ta vare på kvitteringen.

2) Faktura tilsendt. Send mail med fakturaadresse til drammen@klatreverket.no etter påmelding (eller i påmeldingsmailen, dersom du melder på på mail).

REFUSJON VED SYKDOM/SKADE/AVMELDING

Ved sykdom/skade som gjør at deltakeren ikke kan delta 3 eller flere ganger på rad, refunderes 50 % fra og med første fraværsgang.

Ved avmelding refunderes det resterende beløpet minus 3 ganger ukespris

Det er en forutsetning for alle typer refusjon at Klatreverket får beskjed umiddelbart, slik at antall instruktører kan justeres.

SPØRSMÅL
Kontakt oss på drammen@klatreverket.no eller ring 31 09 26 15.