Buldregrupper ungdom

PÅMELDING HER!

 

Buldring er klatring uten tau i sikker høyde. Innendørs har vi tjukkaser under som fallsikring.

Buldring kan sammenlignes med sprint, der tauklatring er mer som langdistanse. Fokuset er mer på hvert enkelt flytt / bevegelse. Flyttene vil også være hardere enn på (lengre) tauruter. Buldrere blir derfor raskt sterke og får fort meget god teknikk.

Buldring er veldig sosialt. Det er også en glimrende måte å dele erfaringer og teknikk, fordi klatringen skjer så nær bakken. Bevegelsene er ofte kreative og akrobatiske. Rett og slett en super måte å klatre/trene!

Utvikling av ferdigheter på tvers av nivå er selvfølgelig i fokus hos, men vi vektlegger at det skal skje i en blanding av lekbetont fri aktivitet og konkret trening. Trivsel er i høysetet!

Her ser du et eksempel på buldring:

KRAV FOR Å DELTA

Man skal minst gå i 5. klasse på skolen. Man trenger ingen tidligere erfaring for å bli med på gruppen. Merk at det ikke sikres med tau i buldring.

TIDER / UKER / PRISER / RABATTER

Gruppene går inne på Klatreverket og alt utstyr er inkludert i prisen.

Totalt antall ganger og pris for dere som deltar hele sesongen er kr 3400,- (17 ganger)

Som tidligere er det to alternativer for deltakelse – hele sesongen eller fra når som helst og ut resten av sesongen. Ved påmeldingen etter oppstart er prisen 200,- x antall gjenstående ganger.

Her finner du oversikt ungdomsgrupper våren 2018, og priser for dere som ikke deltar fra starten av sesongen.

For vårsemesteret 2018 er det ikke treninger følgende ferie-/helligdager:

  • Uke 9: 26/2 – 4/3 (Drammensskolenes vinterferie)
  • Uke 13: 26/3 – 1/4 (Påskeferie)
  • 1/5 (Arbeidernes dag)
  • 10/5 (Kristi Himmelfartsdag)
  • 17/5 (Grunnlovsdag)

Rabatter: Det gis søskenrabatt, rabatt for deltakelse på samme gruppe flere ukedager, og rabatt for deltakelse på flere grupper (f.eks. topptaugruppe én dag og buldregruppe en annen dag, evt begge buldrergrupper). Gjelder for alle sesongbaserte ungdomsgrupper, altså: Buldregruppe, Topptaugruppe, Giragruppe

Rabatten er 20% på totalen for alle søsken/grupper/dager.

For ungdommer med gyldig halvårskort er prisen 150,- per gang, totalt kr 2550

PÅMELDING

Påmeldingsskjema finner du her

Venteliste

Dersom det ikke er ledig på ønsket gruppe kan du fremdeles sende inn påmeldingen. Du blir da satt på venteliste. Du kan melde deg på én gruppe, og fremdeles stå på venteliste i en annen.

Merk: På påmeldingssiden står kun gruppen/dagen. Gruppene går kontinuerlig hele vårsesongen og hele høstsesongen, og vi tar kontinuerlig imot påmeldinger.

De av dere med alvorlig angst for påmeldingsskjemaer kan melde dere på til drammen@klatreverket.no eller 31 09 26 15. I så fall trenger vi følgende info:

– Deltakerens navn
– Deltakerens fødselsdato
– Foresattes mobil
– Foresattes epost
– Ønsket startdato (fra start eller f.o.m. selvvalgt dato)

KLATREUTSTYR

Klatreverket stiller med alt nødvendig klatreutstyr, inkludert i deltakeravgiften. Prisen er den samme selv om man stiller med eget utstyr.

BETALING

To alternativer:

1) Betal med kort eller kontant i resepsjonen ved første oppmøte på gruppen. Ta vare på kvitteringen.

2) Faktura tilsendt. Send mail med fakturaadresse til drammen@klatreverket.no etter påmelding (eller i påmeldingsmailen, dersom du melder på på mail).

REFUSJON VED SYKDOM/SKADE/AVMELDING

Ved sykdom/skade som gjør at deltakeren ikke kan delta 3 eller flere ganger på rad, refunderes 50 % fra og med første fraværsgang.

Ved avmelding refunderes det resterende beløpet minus 3 ganger ukespris

Det er en forutsetning for alle typer refusjon at Klatreverket får beskjed umiddelbart, slik at antall instruktører kan justeres.

SPØRSMÅL
Kontakt oss på drammen@klatreverket.no eller ring 31 09 26 15.