Ungdomsgruppe Buldring hver tirsdag og torsdag!
Høstsemesteret 2017

→ Datoer og påmelding tirsdagsgruppa
→ Datoer og påmelding torsdagsgruppa

KRAV FOR Å DELTA

Man skal minst gå i 5. klasse på skolen. Man trenger ingen tidligere erfaring for å bli med. Merk at det ikke sikres med tau i buldring.

 

TIDER / UKER / PRISER / RABATTER

Ungdomsgruppa starter uke 34 (22. og 24. august 2017). Siste gang er uke 51 (19. og 21. desember). Det er ikke ungdomsgruppe i skolens ferier og helligdager.

Ungdomsgruppa går inne på Buldreverket på Bryn fra kl 16.30-18.00, bortsett fra én av de ordinære gangene, hvor det blir buldring ute på et buldrefelt i Oslo-området. Også på utedagen er det oppmøte på Buldreverket kl 16.30 og buldringen fortsetter utover kvelden.

Det er to alternativer for deltakelse – hele sesongen eller fra når som helst og ut resten av sesongen. Betaling er samlet enten for hele sesongen eller for resten av sesongen fra og med første oppmøte.

Rabatter: Det gis søskenrabatt og rabatt for deltakelse på andre grupper flere ukedager (eksempelvis gruppene på torshov).

Rabatten er 20% på totalen for alle søsken/grupper/dager.

Er det ikke ledig plass på gruppen dere ønsker? Skriv dere opp på ventelisten, så kontakter vi dere når det blir plass

 

KLATREUTSTYR

Buldreverket stiller med klatresko, inkludert i prisen.

Man betaler det samme selv om man stiller med eget utstyr.

 

BETALING

170,- per gang, samlet for resten av sesongen. For høstsemesteret 2017 er det 16 ganger, totalt 2720,-. Vi foretrekker at det betales med kort eller kontant i resepsjonen ved første oppmøte på gruppen. Ta vare på kvitteringen.

Det er også mulig å få faktura tilsendt. Det blir sendt til mailen dere skriver inn ved påmelding. Det kommer da et fakturagebyr på kr 75.

 

REFUSJON VED SYKDOM / SKADE / AVMELDING

Ved sykdom/skade som gjør at deltakeren ikke kan delta 3 eller flere ganger på rad, refunderes 50 % fra og med første fraværsgang.

Ved avmelding refunderes det resterende beløpet minus 3 ganger ukespris

Det er en forutsetning for alle typer refusjon at vi får beskjed umiddelbart, slik at antall instruktører kan justeres.