Ungdomsgruppe Buldring for ungdom 10-15 år hver tirsdag og torsdag kl. 16.30!
Høsten 2018

→ Påmelding tirsdag
→ Påmelding torsdag

KRAV FOR Å DELTA

Man skal minst gå i 5. klasse på skolen. Man trenger ingen tidligere erfaring for å bli med på gruppen. Merk at det ikke sikres med tau i buldring.

TIDER / UKER / PRISER / RABATTER

Høstsesongen 2018: Oppstart uke 34 (20.-24. august). Siste gang uke 51 (17.-20. desember). 17 ganger for tirsdager og torsdager (2890,- for hele sesongen). NB: gruppene følger skolens ferie-og fridager.

ukedag ganger pris
tirsdager 17 2890,-
torsdager 17 2890,-

Som tidligere er det to alternativer for deltakelse – hele sesongen eller fra når som helst og ut resten av sesongen. Samlet betaling fra oppmøte og ut semesteret.

Rabatter: Det gis søskenrabatt, rabatt for deltakelse på samme gruppe flere ukedager, og rabatt for deltakelse på flere grupper (f.eks. Rød gruppe én dag og Buldregruppen en annen dag). Gjelder for alle sesongbaserte ungdomsgrupper på både Klatreverket og Buldreverket, altså Buldregruppe, Topptaugruppe, Ledegruppe, Rød gruppe og Treningsgruppen 15-18 år.

Rabatten er 20% på totalen for alle søsken/grupper/dager.

Er det ikke ledig plass på gruppen dere ønsker? Skriv dere opp på ventelisten, så kontakter vi dere når det blir plass

 

KLATREUTSTYR

Buldreverket stiller med klatresko, inkludert i prisen.

Man betaler det samme selv om man stiller med eget utstyr.

 

BETALING

170,- per gang, samlet for resten av sesongen. For høstsemesteret 2018 er det 17 ganger, totalt 2890,-. Vi foretrekker at det betales med kort eller kontant i resepsjonen ved første oppmøte på gruppen. Ta vare på kvitteringen.

Det er også mulig å få faktura tilsendt. Det blir sendt til mailen dere skriver inn ved påmelding. Det kommer da et fakturagebyr på kr 75.

 

REFUSJON VED SYKDOM / SKADE / AVMELDING

Ved sykdom/skade som gjør at deltakeren ikke kan delta 3 eller flere ganger på rad, refunderes 50 % fra og med første fraværsgang.

Ved avmelding refunderes det resterende beløpet minus 3 ganger ukespris

Det er en forutsetning for alle typer refusjon at vi får beskjed umiddelbart, slik at antall instruktører kan justeres.